Farmacie

De Ridder Packaging helpt farmaceutische bedrijven en leveranciers van farmaceutische producten met hulpmiddelen voor gespecialiseerd geconditioneerd vervoer. Bij het vervoeren van medicijnen en andere farmaceutische middelen zijn de voornaamste uitdagingen:

 • De temperatuur, die binnen een bepaalde marge dient te blijven
 • Vloeistoffen, die (kunnen) vrijkomen en gelijk opgevangen dienen te worden

De Ridder Packaging levert verschillende oplossingen voor farmaceutisch transport. Voor het op temperatuur houden van medicijnen en andere farmaceutische middelen leveren wij verschillende soorten gel packs en EPS dozen. Daarnaast zorgen specifieke absorptie materialen dat vrijgekomen vloeistoffen gelijk worden opgenomen. Afhankelijk van uw eisen en wensen voor uw farmaceutisch vervoer, wordt de juiste oplossing samengesteld. Wij gaan hier graag over met u in gesprek

Webshops

Steeds meer webshops versturen verse goederen zoals vis, vlees, verse maaltijden en fruit. Belangrijks voor de consument is dat de bestelde goederen in goede conditie worden ontvangen. De Ridder Packaging helpt verschillende soorten webshops door middel van gel packs, EPS dozen en absorptie matten. Op deze manier kunnen vele verschillende producten zonder problemen worden gestuurd naar de consument. Wilt u weten of onze gel packs, koelelementen, EPS dozen en absorptiematten een goede oplossing zijn voor uw vervoer? Wij gaan graag met u in gesprek om de juiste oplossing voor u samen te stellen.

Vis

Het is belangrijk om vis op de juiste wijze te vervoeren. Consumenten eisen terecht verse vis, die goed gecontroleerd en goed gekoeld is getransporteerd. Tijdens vervoer van vis zijn de temperatuur en de hoeveelheid vocht belangrijke factoren, die de kwaliteit bepalen. Te hoge temperaturen of te veel smeltwater leiden tot versneld product bederf. Dit moet dus voorkomen worden.

De Ridder Packaging levert de volgende oplossingen voor het geconditioneerd vervoeren van vis:

 • Gel packs: Het gebruik van gel packs ten opzichte van scherfijs heeft de volgende voordelen:
  • De vis komt niet in aanraking met smeltwater wat de kwaliteit van de vis ten goede komt.
  • Geen lekkage van smeltwater. Dit is belangrijk met luchttransport aangezien er geen water vrij mag komen tijdens de vlucht.
  • Gel packs kunnen ook op de vis gelegd worden waardoor deze beter en van alle kanten gekoeld blijft tijdens het vervoer.
  • Door het inzetten van gel packs is er meer keuze in verpakkingsmaterialen
 • Absorptie matten om smeltwater op te kunnen vangen.
 • EPS dozen van verschillende maten en verschillende diktes. Deze worden gebruikt in combinatie met gel packs en absorptiematten.

Wilt u toegespitst advies over hoe u uw transport van vis effectiever kunt inrichten? Graag bespreken we uw eisen en wensen en kijken zo naar de ideale oplossing. Neem eenvoudigweg contact met ons op.

Medisch

De Ridder Packaging helpt medische organisaties en leveranciers van medische producten met hulpmiddelen voor geconditioneerd vervoer en met absorptie materialen. Bij het vervoeren van medische middelen zijn de voornaamste uitdagingen:

 • De temperatuur, die binnen een bepaalde marge dient te blijven
 • Vloeistoffen, die (kunnen) vrijkomen en gelijk opgevangen dienen te worden

De Ridder Packaging levert verschillende oplossingen voor medische transporten. Voor het op temperatuur houden van medische middelen leveren wij gel packs en EPS dozen. Daarnaast worden absorptie materialen ingezet om eventueel vrijgekomen vloeistoffen gelijk op te nemen. Dit kan zowel tijdens het vervoer van medische producten, maar ook tijdens medische ingrepen, zoals bijvoorbeeld een operatie. Afhankelijk van uw eisen en wensen wordt de juiste oplossing voor uw medische toepassing samengesteld. Wij gaan hier graag over met u in gesprek.

Bloemen

Nederlandse snijbloemen zijn wereldberoemd en worden ook wereldwijd verstuurd. De consument wil bloemen, die vers zijn en waar ze nog lang van kunnen genieten. De gel packs van De Ridder Packaging bieden een ideale oplossing om snijbloemen in dozen tijdens transport gekoeld te houden. Zonder dat de bloemen aan kwaliteit inleveren tijdens het gekoeld transport. Daarnaast levert De Ridder Packaging absorptie materialen, die er voor zorgen dat botrytis-sporen minder kans hebben om zich te ontwikkelen. Natuurlijk kan, afhankelijk van uw eisen en wensen, ook de juiste oplossing voor uw gekoelde bloementransport worden geleverd. Wij gaan hier graag over met u in gesprek