Farmacie - De Ridder Packaging

Bij het verzenden van medicijnen en andere farmaceutische middelen zijn verschillende uitdagingen. Om de kwaliteit van medicijnen te waarborgen is het bijvoorbeeld essentieel om condens tijdens de verzending direct op te vangen. Daarnaast is het belangrijk dat medicijnen langdurig op temperatuur gehouden worden. De Ridder Packaging helpt apothekers, ziekenhuizen en andere bedrijven binnen de farmaceutische sector bij het vinden van de juiste hulpmiddelen voor gespecialiseerd geconditioneerd medicijnen vervoer.

  • Medicijnen blijven droog
  • Vloeistoffen worden opgevangen
  • Geconditioneerde verzending op maat
  • Temperatuurbehoud voor lange afstanden
Download whitepaper

Isolatie envelop van De Ridder Packaging

Productadvies op maat

Wij leveren verschillende oplossingen voor medicijnen transport. Voor het op temperatuur houden van medicijnen leveren wij gelpacks en EPS dozen. Daarnaast worden absorptie materialen ingezet om eventueel vrijgekomen condens gelijk op te nemen. Afhankelijk van uw eisen en wensen wordt de juiste oplossing voor uw verzending samengesteld.

Wilt u graag medicijnen vervoeren, maar weet u niet zeker welke producten het beste bij de verzending passen? Onze experts gaan graag in gesprek om een geschikte oplossing voor u samen te stellen. Dit doen wij op basis van alle eisen en wensen. Daarnaast kunnen wij een oplossing op maat creëren. Vraag hiervoor direct maatwerkadvies aan. Binnen 1 werkdag sturen wij uw persoonlijk advies!

Vraag direct maatwerkadvies aan

Groothandel medicijnen

Bij een groothandel van medicijnen worden de medicijnen vanuit bulk omgepakt naar pakketten en verstuurd naar ziekenhuizen en apotheken. Hiervoor leveren wij zowel gelpacks als EPS dozen. De gelpacks zijn stabiel en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Door ons eigen moderne machinepark is het tevens mogelijk de dikte van de koelgel te bepalen. Omdat de gelpack in dit proces essentieel is, kunnen we een safety stock aanbieden. Indien de afstand het toelaat is het mogelijk de gelpacks bevroren aan te leveren in combinatie met een coldstore. Wij adviseren in dit soort situaties ook gebruik te maken van kratten in plaats van dozen waarin de gelpacks in verpakt gaan worden. Dit is efficiënter (snellere vriestijd) en voordeliger (geen dozen component in de prijs).

(Ziekenhuis) apotheken

Apotheken houden zich al jaren aan de GDP (Goede Distributie Praktijken) regelgeving. Dit is een kwaliteitssysteem waarbij de distributie stromen worden gewaarborgd. Sinds een jaar is de laatste schakel aan de beurt, namelijk de (ziekenhuis) apotheken. Het gaat hier met name om de “the last mile”: het medicijnen transport van de apotheek naar patiënt. Hierbij zijn er medicijnen welke gekoeld vervoerd moeten worden, maar dit gaat vaak nog niet op juiste wijze. Wij bieden hier speciale producten voor aan, zoals kleine gelpacks, kleinere EPS dozen, absorptiematjes en de isolatie enveloppen.

Daarnaast hebben we ook temperatuurloggers, een NFC variant, waardoor u te allen tijde de temperatuur van de verzending weet. Ook bieden we labels aan, zoals security- en waarschuwingslabels.

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 25 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Bart Kroes
Kom in contact!