Vis - De Ridder Packaging

Het is belangrijk om vis op de juiste wijze te vervoeren. Consumenten eisen terecht verse vis, die goed gecontroleerd en goed gekoeld is getransporteerd. Tijdens vervoer van vis zijn de temperatuur en de hoeveelheid vocht belangrijke factoren, die de kwaliteit bepalen. Te hoge temperaturen of te veel smeltwater leiden tot versneld product bederf. Dit moet dus voorkomen worden. De Ridder Packaging biedt in combinatie met een EPS doos de beste gelpacks aan. Dankzij onze samenwerking met een aantal visexporteurs vind je onze gelpack ondertussen wereldwijd! Dit zorgt ervoor dat onze Nederlandse vis wereldwijd te verkrijgen is.

 • Speciaal vervoer voor verse vis
 • Condens wordt geabsorbeerd
 • Tot wel 4 liter per mat absorptiecapaciteit
 • Gelpack kan bedrukt worden voor extra marketing
Download whitepaper vis

Productadvies

De Ridder Packaging levert de volgende oplossingen voor het geconditioneerd vervoeren van vis:

 • Gelpacks; het gebruik van gelpacks ten opzichte van scherfijs heeft de volgende voordelen:
  • De vis komt niet in aanraking met smeltwater.
  • Gelpacks kunnen ook op de vis gelegd worden waardoor deze beter en van alle kanten gekoeld blijft tijdens het vervoer.
  • Door het inzetten van gelpacks is er meer keuze in verpakkingsmaterialen.
 • Absorptiematten om smeltwater op te kunnen vangen.
 • EPS dozen van verschillende maten en verschillende diktes.
Direct maatwerkadvies

Bedrukte gelpacks

Gebruikt u regelmatig gelpacks en heeft u er wel eens over nagedacht om uw logo te laten terugkomen?

Vraag direct advies aan

 

Vis transport: hoe verzend u het beste verse haring?

15 juni was het vlaggetjesdag, ofwel de komst van de Hollandse Nieuwe. Vroeger werden de vissersschepen met vlaggetjes versierd in de haven voordat de eerste schepen uitgingen om de haring te vangen. Tegenwoordig wordt dus niet de uitvaart, maar de komst van de nieuwe haring gevierd. Hoe u vervolgens deze vis transporteert zonder dat je kwaliteit verliest leggen we in dit artikel uit.

Lees hier meer

 

Het succes van bedrukte gelpacks bij Vishandel Ruud Den Haan

Vishandel Ruud Den Haan is al een kleine 100 jaar een echt begrip in Rotterdam. Op dit moment leidt de vierde generatie Den Haan de succesvolle viswinkel. Inmiddels gebruikt de vishandel al meer dan een jaar de bedrukte gelpacks van de Ridder Packaging. In dit artikel vertelt mede-eigenaar Christian den Haan hoe zij met behulp van onze gelpacks de kwaliteit van hun vis waarborgen én extra uitstraling creëren.

Lees hier meer

 

Vis naar Las Vegas

Één van de klanten van De Ridder Packaging is een groothandel verse vis in de buurt van Den Helder. Ze kwamen in contact met een potentiële klant in Las Vegas: een 3 sterren restaurant die een voorkeur heeft voor vis uit de Noordzee. Samen met onze klant zijn we  gaan kijken hoe we de verse vis op een goede manier, met behoud van kwaliteit, vanuit Nederland naar Las Vegas konden krijgen.

Lees hier meer

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 25 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Bart Kroes
Kom in contact!