Webshops - De Ridder Packaging

We zien een flinke opmars van webshops die verse goederen als vis, vlees, verse maaltijden en fruit versturen. Bij het versturen van versproducten is het van belang dat deze in optimale conditie bij de consument aankomen. Of dit nou gekoeld of bevroren is, De Ridder Packaging biedt een uitkomst voor iedere verpakuitdaging. Voor zowel grote als kleine oplages.

Denk aan koelelementen als gelpacks die ervoor zorgen dat uw versproducten vers blijven. Of speciale Super gelpacks die uw producten op een temperatuur tot -20 graden Celsius kunnen houden gedurende transport. En deze kunt u ook nog eens laten bedrukken met uw eigen logo! Door de gelpacks te combineren met goed isolerende verpakkingdozen, zoals EPS dozen of de EcoCoolBox, behaald u een optimaal koelresultaat. We vertellen u graag meer over de (maatwerk)mogelijkheden voor uw transportuitdaging.

  • Kwaliteit wordt gewaarborgd
  • Vocht beschadigd fruit wordt opgevangen
  • Bescherming tegen condens
  • Snelle levering
Kom in contact!
branche webshops

Online groeien in de B2C foodmarkt? Food Commerce helpt!

De Ridder Packaging is één van de partners achter Food Commerce, het adviesplatform voor spelers in de online foodmarkt. Bent u voedselproducent of -bereider en kunt u wel wat hulp en advies gebruiken bij het inzetten van e-commerce? Wilt u groeien in de foodmarkt, of bent u juist nog zoekende naar de juiste eerste stappen?

Bij Food Commerce worden verschillende expertisegebieden gecombineerd om u een vliegende start te geven. Want er komt best een hoop kijken wanneer u zich ineens op de consument gaat richten. Op logistiek gebied, maar ook zeker op het gebied van klantrelaties, service en marketing. We helpen u graag op weg!

Naar Food Commerce

Onze experts

Onze experts staan met meer dan 25 jaar kennis voor u klaar om voor elk transport probleem een passende oplossing te vinden! We houden ons hoofd koel en bieden klant-en-klare oplossingen!

Rick Huissen
Tijn Nieuwendijk
Lex Appel
Bart Kroes
Kom in contact!